B2B susreti Jugoistočne Srbije – Laka industrija, Smederevo 21.02.2017

Objavio: dana 06.02.2017 | Komentari su isključeni na B2B susreti Jugoistočne Srbije – Laka industrija, Smederevo 21.02.2017

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će Regionalna razvojna agencija Jug u saradnji sa još tri agencije (Leskovac, Zaječar i Požarevac) organizovati prve poslovne susrete Jugoistočne Srbije u okviru projekta „B2B susreti Jugoistočne Srbije“, a koji finansira Regionalna agencija Srbije. Ovi poslovni susreti će biti održani u Požarevcu 21. februara 2017. godine, a učešće mogu da uzmu privredni subjekti koji posluju u oblasti lake industrije. Napominjem da će uslediti i susreti iz oblasti modne industrije (obuća, tekstil i sl.) u Zaječaru i agrobiznisa (uključujući i prehrambenu industriju) u Leskovcu čiji će datumi biti naknadno određeni. Kao kruna ovog projekta uslediće Sajam preduzetništva u hali Čair u Nišu, 13. aprila 2017. godine, a pravo učešća će imati privredni subjekti koji su učestvovali na B2B susretima.
 
Učešće na B2B susretima je besplatno, a postoji i organizovani prevoz za prvih 15 prijavljenih učesnika. Takođe, učešće i izlaganje na Sajmu preduzetništva će biti besplatno za one koji su učestvovali na B2B susretima.
 
Cilj ovih poslovnih susreta je inteziviranje saradnje sektora malih i srednjih preduzeća i preduzetnika koji se nalaze na teritoriji Jugoistočne Srbije. Svaka od agencija učesnika projekta će dovesti privredne subjekte sa svoje teritorije i na taj način omogućiti njihovo poslovno povezivanje sa kolegama iz Jugoistočne Srbije.
 
Rok za prijavu je 10. februar 2017. godine, a prijavljivanje se vrši putem portala http://b2bsusreti.rs/ .
 
U prilogu Vam dostavljamo pozivno pismo, agendu i uputstvo za prijavljivanje.
 
Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti putem telefona 060/56-000-14 i 018/515-447 ili mejla ivan.mihajlovic@rra-jug.rs .
 
[dm]61[/dm]
 
Wordpress Themes - Wordpress Video Themes - Wordpress Travel Themes - WordPress Restaurant Themes