Javni poziv za davanje koncesije – 02/2015 – ZATVOREN!

Objavio: dana 26.05.2016 | Komentari su isključeni na Javni poziv za davanje koncesije – 02/2015 – ZATVOREN!

Saopštenje za javnost

 

Saglasno odredbama člana 20. Zakona o javno privatnom partnerstvu i koncesijama, kao i člana 35. Zakona o javnim nabavkama, u postupku izbora koncesionara za izgradnju i upravljanje Regionalnim centrom za upravljanje otpadom Keleš, a  po  završetku roka utvrđenog javnim pozivom, kao i zakonskog roka za donošenje odluke o izboru koncesionara, ispunjeni su uslovi za pokretanje Pregovaračkog postupka sa objavljivanjem javnog poziva, jer kompanije koje su ispunile tražene uslove u pretkvalifikacionom postupku (Konzorcijum Urbaser S.A. – Visokogradnja inžinjering doo i Helektor) nisu blagovremeno dostavile svoje ponude.

Pravo da učestvuju u pregovaračkom postupku imaće sve kompanije koje ispunjavaju uslove definisane koncesionim aktom i javnim pozivom.

Javni partner – Grad Niš i opštine niškog regiona koje su uključene u projekat, kao i Javno telo – Regionalna razvojna agencija Jug iz Niša, i pored urgentne potrebe rešavanja zbrinjavanja otpada u regionu, insistiraju na maksimalnoj zaštiti javnog interesa, naročito zbog vremenskog perioda trajanja ugovora od 25 godina. Imajući u vidu gore navedeno, neće biti promene uslova minimalnih tehničkih, finansijskih i iskustvenih kvalifikacija koje zainteresovane kompanije moraju da ispunjavaju da bi im se omogućilo učestvovanje u postupku izbora koncesionara i pregovaranja.

 

S poštovanjem,

RRA Jug
Direktor
Bojan Avramović

Nema komentara

Trackbacks/Pingbacks

  1. Raspisan novi tender za realizaciju projekta deponije „Keleš“ | Energetski portal Srbije - […] Konkursnu dokumentaciju možete pogledati na sledećem linku. […]
  2. Javni poziv za davanje koncesije | Stakleno Zvono - […] Izvor: Regionalna razvojna agencija “JUG” (RRA JUG) […]
Wordpress Themes - Wordpress Video Themes - Wordpress Travel Themes - WordPress Restaurant Themes